X
Politica de retur

Produsele achiziționate din magazinul nostru on-line se pot returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea lor. Returnarea produselor trebuie anunțată în prealabil printr-un email la adresa marketing@suruburitimisoara.ro
Produsele returnate nu trebuie să fie deteriorate sau să prezinte urme de uzură și să fie însoțite de factura cu care au fost expediate. Expedierea produselor înlocuite se va face în termen de 3 zile lucrătoare ( sau 10 zile, depinde de stocul actual) de la primirea celor inițiale iar costurile de expediere vor fi suportate de către client. 
În cazul în care clientul dorește restituirea contravalorii produselor, SC HEXAGON OA SRL vă va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 3 zile lucrătoare de la recepționarea acestora. Pentru aceasta avem rugămintea să ne specificați: numele d-voastră, IBAN-ul și banca la care este deschis contul. Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport. 
În cazul în care produsele sunt returnate datorită unei neconformități constatate de către client la recepționarea produselor (articol, probleme de calitate) toate costurile de transport vor fi suportate de către compania noastră.

 

BLOG
ULTIMELE NOUTATI
13 FEB
Organele de asamblare reprezintă elemente esențiale în domeniul construcțiilor, mașinilor și într-o varietate de alte aplicații industriale. Acestea sunt folosite pentru a uni sau fixa părți componente într-o structură mai mare sau pentru a asigura funcționarea corectă a unui mecanism. În acest articol, vom explora diferitele tipuri de organe de asamblare, utilizările lor și avantajele pe care le oferă.
Abonare
Newsletter
HEXAGON