X
Cont nou
Tipul clientului
 
 
 
Informații despre companie
Numele companiei*
 
CUI*
 
Nr. R.C.
 
Cont bancar
 
Banca
 
 
 
Informații de contact
Email*
 
Parola* (minim 6 caractere)
 
Confirmați parola*
 
Nume*
 
Telefon*
 
 
 
Adresa de facturare
Stradă*
 
Nr.*
 
Bloc
 
Apartament
 
Județ*
 
Oraș*
 
Cod poștal
 
 
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Apăsând butonul Creați cont , sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului nostru web.


Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON