X

PRIMĂVARA MILWAUKEE EVENIMENT MARCA HEXAGON

20-03-2024

Primăvara este adesea asociată cu începuturile proaspete și o reînnoire a energiei. În acest spirit, Heavy Duty Center Hexagon Timișoara a găzduit din nou evenimentul tradițional „Primăvara Milwaukee”, aducând împreună profesioniști din domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale, pasionați de scule și unelte.

A devenit deja tradiție la Hexagon Timișoara, evenimentul este mereu înnoit, de această dată prin includerea componentei artistice. A fost pus accentul și pe protejarea mediului, prin colectarea sculelor uzate și oferirea de reduceri pentru altele noi, la schimb. Acest lucru nu numai că încurajează reciclarea și reducerea deșeurilor, dar sprijină profesioniștii cu soluții moderne, mai accesibile, care le ușurează munca.

Articolul întreg poate fi citit aici: Best of Timișoara.

BLOG
ULTIMELE NOUTATI
13 FEB
Organele de asamblare reprezintă elemente esențiale în domeniul construcțiilor, mașinilor și într-o varietate de alte aplicații industriale. Acestea sunt folosite pentru a uni sau fixa părți componente într-o structură mai mare sau pentru a asigura funcționarea corectă a unui mecanism. În acest articol, vom explora diferitele tipuri de organe de asamblare, utilizările lor și avantajele pe care le oferă.
Abonare
Newsletter
HEXAGON