X
CUTIT CU LAMA FIXA

CUTIT CU LAMA FIXA

 

COD:

  • Cuțitul cu lamă fixă este proiectat pentru fixarea optimă a muchiei și durabilitate.
  • Lamă de 4″(101mm) din oțel inoxidabil, optimizată, pentru a rămâne ascuțită un timp mai îndelungat.
  • Lama complet metalică conferă durabilitate în tăieri dificile.
  • Mânerul ergonomic conferă siguranță și prindere confortabilă.
  • Orificiu pentru șnur pentru a fi legat ușor.
  • Teacă turnată durabilă cu agățătoare pentru curea, pentru a fi la îndemănă.
  • Disponibil in variantele: CUȚIT CU LAMĂ FIXĂ
Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON