X
FIERASTRAU PLIABIL PENTRU METAL

FIERASTRAU PLIABIL PENTRU METAL

 

COD:

  • Schimbare fără scule a pânzei - de până la 10 ori mai rapidă.
  • Pânză pliabilă - depozitare mai ușoară și mai sigură.
  • Mâner cu înveliș turnat cauciucat - confort sporit.
  • Acceptă toate pânzele Sawzall® - mai multă versatilitate.
  • Se livrează cu pânză 18 TPi, 150 mm.
  • Disponibil in variantele: FIERĂSTRĂU  PLIABIL PENTRU METAL
Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON