X
LANTERNĂ SLIM FRONTALĂ CU BATERII

LANTERNĂ SLIM FRONTALĂ CU BATERII

 

COD: HL2-LED

  • Lumină TRUEVIEW™ de înaltă definiție cu 350 de lumeni
  • Curea lavabilă din microfibră sudorifugă pentru confort la purtare de-a lungul întregii zile
  • Produs foarte compact și ușor
  • 6 poziții de reglare a unghiului de înclinare pentru direcționarea luminii
  • 4 cleme de prindere pentru fixarea pe căști
  • Lanterna este protejată împotriva impactului, precum și împotriva condițiilor meteorologice și prafului
  • Include (3) baterii AAA
Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON