X
M12 FPP4A

M12 FPP4A

 

COD: M12 FPP4A

C12 C - Charger

 

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

M12 FPP4A-622P

M12 FPP4A-622P

Article Number 4933472102
Capacitatea acumulatorului [Ah] 1 x 6.0/ 1 x 2.0
Furnizat în PACKOUT™ toolbox
Kit inclus 1 x M12 B6, 1 x M12 B2 Pachet de acumulatori, C12 C Încarcător, PACKOUT™ toolbox
Nr. de acumulatori furnizați 2
Tipul acumulatorului Li-ion
Tool 7 C12 C - Charger
Tool 8 PACKOUT Case
Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON