X
LANTERNA TIP STILOU CU BATERII

LANTERNA TIP STILOU CU BATERII

 

COD: IPL-LED

  • Lumina TRUEVIEW™ de inalta definitie de 100 de lumeni, lumineaza la o distanta de pana la 30 m pentru sarcinile de inspectie
  • Corp din aluminiu pentru aviatie, rezistent la impact si coroziune, cu zona de prindere moletata pentru cea mai buna durabilitate
  • Grad de protectie IP67, pentru scufundare in maxim 1 metru de apa si protectie impotriva prafului
  • Dispune de o zona de protectie la muscare din cauciuc pentru utilizarea ocazionala fara maini
  • Clema de buzunar metalica detasabila
  • Buton de pornire/oprire si pornire instantanee
  • Include (2) baterii AAA
Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON