X
LANTERNĂ FRONTALĂ CU BATERII

LANTERNĂ FRONTALĂ CU BATERII

 

COD: HL-SF

  • Iluminare TRUEVIEW™ de înaltă definiție de 400 de lumeni, luminează până la o distanță de 100 m
  • Oferă utilizatorilor până la 25 ore de autonomie cu 5 moduri de iluminare pentru optimizarea autonomiei, fasciulului și a luminozității
  • 4 cleme de montare pentru fixare pe căști
  • Grad de protecție IP 52, lanterna este protejată împotriva prafului și a apei, rezistă la căzături de până la 2 m
  • Echipat cu o curea moale din microfibră care absoarbe transpirația și banda de frunte ce oferă utilizatorilor confort pe întreaga zi atunci când este purtată pe capul gol
  • Permite utilizatorilor să direcționeze capul pivotant de lumină folosind 7 poziții reglabile
  • Include trei baterii AAA
Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON