X
CĂRUCIOR TRANSPORT CIOCAN DEMOLATOR

CĂRUCIOR TRANSPORT CIOCAN DEMOLATOR

 

COD: BRT

  • Cărucior pentru ciocane demolatoare cu 4 spații pentru dălți și spațiu pentru cablu care facilitează transportul sculei pe șantier
  • Capacitate de încărcare 100 kg
  • Acoperirea cu pulbere protejează scula de condițiile grele de lucru de pe șantier
  • Compatibil cu K 2000 H și K 2500 H
Capacitate de încărcare (kg) 100
Furnizat în Fără cutie
Greutate (kg) 14.3
Greutate maxima suportata [kg] 100
Număr articol 4933459794
Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON