X
MANȘON CAUCIUC PENTRU M18 CHIW ȘI M28 CHIW

MANȘON CAUCIUC PENTRU M18 CHIW ȘI M28 CHIW

 

COD:

  • Designul flexibil, ușor protejează scula și suprafața de lucru, crescând foarte puțin dimensiunea sau greutatea sculei.
  • Materialul flexibil permite montarea și demontarea ușoară.
  • Cauciuc durabil brevetat, conceput să reziste materialelor corozive care se găsesc adesea în mediul lucrărilor de întreținere.
  • A nu se utiliza pe sau în apropierea circuitelor electrice sub tensiune.
  • Utilizarea pe alte produse decât cele recomandate ar putea rezulta în deteriorarea motorului sculei și anularea garanției.

 

Preț de la:
Produsul nu se afla in stoc momentan
 
 
 
 
Hexagon
despre companie
Societatea noastră vine in întâmpinarea colaboratorilor noștri cu o echipa de profesioniști în domeniul organelor de asamblare și a consumabilelor industriale. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii menite să vină în întâmpinarea cerințelor și soluționarea problemelor dumneavoastră.

Datorită parteneriatelor de încredere oferim un raport calitate/preț corect clienților noștri. Strategia noastră se bazează pe focalizarea asupra dorințelor și necesităților clienților noștri și pe dorința de a fi cei mai buni în ceea ce facem, astfel încât să vă transformăm în clienți fideli.
BLOG
ULTIMELE NOUTATI
05 NOI
Societatea noastra vine in intampinarea colaboratorilor nostrii cu o echipa de profesionisti in domeniul organelor de asamblare si a consumabilelor industriale. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii menite sa vina in intampinarea cerintelor si solutionarea problemelor dumneavoastra. Datorita parteneriatelor puternice oferim un raport calitate/pret corect clientilor nostrii. Strategia noastra se bazeaza pe focalizarea asupra dorintelor si necesitatilor clientilor nostrii si pe dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, astfel incat sa va transformam in clienti fideli.
Abonare
Newsletter
HEXAGON